Complete Gids voor Kapsalon Uitgaven

Of u nu een salonmanager of een kleine ondernemer bent, het in de gaten houden van de salonuitgaven is nooit ver uit uw gedachten. Naast de voor de hand liggende posten, zoals salonapparatuur en huur, moeten saloneigenaren en -managers nadenken over de gemiddelde maandelijkse salonuitgaven die in de dagelijkse praktijk aan de orde komen.

Wat Zult u Leren

We bespreken een aantal veel voorkomende salonuitgaven waarvoor u een planning moet maken en wat u kunt doen om deze te minimaliseren of te elimineren.

Ga Naar de Sectie Die u Wilt

  1. Wat is de Overhead van Een Kapsalon?
  2. Wat Zijn Sommige Kapsalon Kosten?
  3. Hoe Kunt u de Overheadkosten van uw Kapsalon Verminderen?
  4. Conclusie

Wat is de Overhead van Een Kapsalon?

 

De term "Hair Salon Overhead" dekt een verscheidenheid aan kosten, en omvat meestal zaken zoals uw salon apparatuur, product inventaris, en de benodigdheden die uw stylisten gebruiken- inclusief haarkleur of styling producten. Het dekt ook uw financiële uitgaven, zoals de loonlijst van uw personeel, de belastingen die u betaalt, onderhoud en bedrijfsverzekeringen voor uw salon. Dit zijn allemaal zaken die je moet begrijpen en bijhouden om je overheadkosten in de hand te houden.

Laten we nu eens wat meer in detail naar al deze posten kijken.

Wat Zijn Sommige Kapsalon Kosten?

 

Kapsalon uitgaven kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: Terugkerende kosten en incidentele kosten. Hoewel het belangrijk is om de incidentele kosten van een salon in de gaten te houden, is het niet altijd mogelijk om precies te voorspellen wat deze kosten zullen zijn, of hoe ze uw winstmarges zullen beïnvloeden. Terugkerende kosten kunnen en moeten echter wel in rekening worden gebracht. Het zijn de gemiddelde kosten die elke maand betaald moeten worden, zodat je een goed idee hebt van hoe elke terugkerende uitgave je inkomsten en winst zal beïnvloeden.

Laten we beginnen met een uitsplitsing van de terugkerende kosten. Terugkerende kosten zijn de kosten die u regelmatig kunt verwachten te betalen, meestal elke maand. Deze kosten zijn gemakkelijker te budgetteren, vooral als u salonsoftware gebruikt om uw bedrijfskosten op één plaats bij te houden.

Kapsalon Maandelijkse Uitgaven

Kapsalon maandelijkse uitgaven
Kapsalon Maandelijkse Uitgaven

Salarissen en Lonen Van Het Personeel

Mensen vragen vaak "Wat is de grootste kostenpost bij het runnen van een salon?" Het antwoord is meestal salarissen, vooral als u veel personeel heeft. Houd uw loonkosten in de gaten.

Loonbelasting

Deze kosten zullen variëren, afhankelijk van de locatie van uw bedrijf. Doe onderzoek naar wat in uw regio verplicht is en zet wat geld opzij om deze kosten te dekken.

Huur

Als u nog steeds bezig bent met het kiezen van een vestigingsplaats voor uw salon, kijk dan online naar de gemiddelde huurprijzen in uw omgeving. Deze zijn sterk afhankelijk van de locatie. Bedrijven betalen meestal een hogere huur dan woningen, dus het is belangrijk om op de hoogte te blijven en een dollarbedrag in gedachten te hebben wanneer u het budget van uw salon plant. Als u kunt besparen op de huur, zal dit veel meer geld toevoegen aan uw totale inkomsten door het verminderen van de overheadkosten.

Licenties en Vergunningen

Bedrijfsvergunningen zijn nodig, maar ze variëren afhankelijk van uw stad.

U zult waarschijnlijk gezondheids- en veiligheidsinspecties en certificaten nodig hebben. Op sommige plaatsen mag u vrij producten verkopen die verband houden met uw salon, maar op andere plaatsen moet u betalen voor een vergunning. Kijk op de website van uw staat en de website van uw stad om te zien wat er vereist is.

Opleiding

Waarschijnlijk zult u uiteindelijk willen investeren in een aanvullende opleiding, training of professionele ontwikkeling voor elke stylist in uw zaak. Kapsalons zijn vaak op zoek naar nieuwe opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends of technieken op het gebied van schoonheidsservice. De schoonheid industrie is altijd in beweging, en dit betekent dat bedrijven moeten bijblijven. Opleiding is hier de sleutel. Een nieuwe opleiding of licentie zal niet gratis zijn, maar als kapsalons met elke werknemer samenwerken en zorgvuldig kiezen, zullen de langetermijnopbrengsten van onderwijsinvesteringen veel aan uw inkomsten toevoegen en het maandelijkse inkomen van uw salon verhogen. Plus, het is een geweldige manier om werknemersloyaliteit op te bouwen.

Kapsalon Programmatuur en POS systeem

Deze systemen variëren in kosten, afhankelijk van uw salons behoeften. Beslis precies welke statistieken u wilt bijhouden (bijvoorbeeld, wilt u weten wanneer uw productvoorraad moet worden nabesteld, welke afspraken er aan komen, of hoeveel inkomsten elke stylist heeft gegenereerd, tot nu toe)? Zodra u dit weet, kunt u iets vinden dat aan uw eisen voldoet. Een kassasysteem is belangrijk voor het verwerken van transacties, maar denk eraan dat het ook specifieke apparatuur (zoals iPads, als het wifi gebruikt), en bonnenpapier nodig kan hebben.

Nutsbedrijven

Het maakt niet uit welke diensten ze aanbieden, of in welke branche ze actief zijn, bedrijven moeten allemaal betalen voor nutsvoorzieningen. Kapsalons hebben natuurlijk allemaal elektriciteit, water en warmte nodig. Het is dus een goed idee om de gemiddelde kosten voor deze diensten in uw omgeving op te zoeken.

Internet

Daarnaast moet u rekening houden met de kosten van internet en een telefoonlijn. Een betrouwbare internetverbinding is belangrijk voor zaken als het verwerken van betalingen, het onderhouden van de sociale media van je salon en het doen van eventuele online marketing.

Benodigdheden Voor de Achterbar

Wanneer u uw salonbedrijf opstart, moet u voldoende schoonheidsbenodigdheden en basisgereedschap klaar hebben liggen voor elke werknemer. Vergeet niet om deze zakelijke kosten op te nemen in uw maandelijkse kosten / uitgaven budget. Een salons back bar leveringen omvatten meestal shampoos, ontsmettingsmiddelen, conditioners, styling producten en alle chemicaliën die worden gebruikt tijdens diensten (zoals permanent oplossing en haarkleur). Als u ook een nagelstudio, zult u willen om de kosten van speciale polijstmiddelen en manicure producten, ook begroting.

Product Inventaris

Dit is niet de voorraad die uw werknemers gebruiken bij klanten, het is uw voorraad van detailhandelproducten. Een groot deel van de inkomsten van een salon komt uit de verkoop van producten, dus het is belangrijk om genoeg voorraad klaar te hebben voor uw werknemers om extra verkopen en aanbevelingen te doen.

Kapsalon Uitrusting Leasen

Tegenwoordig is leasen een van de populairste manieren om apparatuur aan te schaffen. In plaats van het volledige bedrag te betalen of het op krediet te zetten, zet u een vaste maandelijkse betaling op voor de kosten van uw apparatuur. Aan het einde van de leaseperiode heeft uw bedrijf meestal de optie om het eindbedrag te betalen en de apparatuur in eigendom te nemen, of om uw leaseovereenkomst te verlengen met de nieuwste apparatuur, zodat u zich minder zorgen hoeft te maken over onderhoud en uw salon aan de top van de schoonheidsindustrie blijft.

Online en Credit Card Verwerkingskosten

Creditcard verwerkingskosten kunnen een beetje variëren, afhankelijk van uw provider. De gemiddelde kosten die u zult tegenkomen is ongeveer 1,5% tot 2,7%, maar wees voorzichtig. Sommige bedrijven rekenen tot 3% of meer. Als saloneigenaar of -manager moet u uw onderzoek goed doen. Deze ogenschijnlijk kleine kosten kunnen al snel uw inkomsten opeten.

Marketing

De maandelijkse marketingkosten van een kapsalon variëren sterk, afhankelijk van uw bedrijfsstrategie en de tools die u gebruikt. Een email marketing campagne of een salon nieuwsbrief kan vrij goedkoop zijn, vooral als u een medewerker heeft die hierbij kan helpen. De kosten van het plaatsen van een advertentie online of in print, vooral als u een professional inhuurt om dit te doen, kan erg duur zijn.

Verzekeringskosten

Zakelijke verzekeringen zullen niet uw grootste overhead kosten zijn, maar het is wel een belangrijke. Verzekeren is niet alleen een goed idee, het is wettelijk verplicht, en kan een aanzienlijke kostenpost voor u zijn. Doe uw onderzoek en zie welke aanbieders aan uw behoeften voldoen, en zorg ervoor dat u offertes vergelijkt.

Eenmalige Kapsalon Kosten

Kapsalon eenmalige kosten
Kapsalon Eenmalige Kosten

Opstartkosten Kapsalon

Opstartkosten kapsalon omvatten zaken als het inhuren van stylisten en personeel, het schoonmaken en aanpassen van uw nieuwe locatie, en reclame-uitgaven voor uw nieuwe bedrijf.

Aanschaf van Nieuwe Apparatuur

Als u besluit geen apparatuur te leasen, zult u deze moeten aanschaffen.

Dit zal sterk afhangen van het soort salonbedrijf.

Is het uitsluitend een kapsalon? Biedt uw zaak klanten nagelverzorging of andere gespecialiseerde schoonheidsdiensten, zoals zonnebank-, wax- of spadiensten?

Dit zijn allemaal gerelateerde kosten die kunnen bijdragen aan uw basisuitrusting.

Inrichting Kapsalon

Een goed ontworpen salon met een decor dat opvalt is belangrijk als u concurrerend wilt zijn en meer inkomsten wilt genereren. Een salon heeft bijvoorbeeld meer kans van slagen als het open en uitnodigend aanvoelt en niet rommelig of gedateerd. Het is belangrijk om hiervoor te budgetteren wanneer u een nieuwe salon opent. Overweeg ook om elke maand een deel van uw winst opzij te zetten voor toekomstige verbeteringen of updates.

Kapsalon Bewegwijzering

Dit is een grote. Niet groot in termen van kosten; het is gewoon heel belangrijk. Dit is een goed moment om creatief te zijn en rond te kijken. Goede bewegwijzering kan verrassend goedkoop zijn, als je goed rondkijkt. Dat gezegd hebbende, een professioneel gemaakt bord kan ook enkele honderden dollars kosten, afhankelijk van uw eisen.

Kapsalon Website

Het hebben van een online aanwezigheid is tegenwoordig de sleutel tot succes als een kapsalon.

Overweeg om een beetje geld te investeren in een salon website. Dit hoeft niet duur te zijn, al kunt u een professionele webdesigner inhuren als u wilt profiteren van die "wow-factor". Het is ook goed om met iets eenvoudigers te beginnen, zoals een online sjabloon.

Diverse Uitgaven

Dit is alles van de kassa tot een willekeurig dollarbedrag dat je moet uitgeven voor willekeurige noodgevallen. Het is een goed idee om minstens 500 dollar opzij te zetten om onverwachte dingen te kunnen betalen.

Hoe Kunt u de Overheadkosten van uw Kapsalon Verminderen?

 

Hoe verlaagt u de overheadkosten van uw salon
Hoe Verlaagt u de Overheadkosten Van uw Salon?

Begrijp Precies Wat uw Overhead Drijft

Houd regelmatig vergaderingen en praat met uw personeel. Zorg ervoor dat zij zich op hun gemak voelen om bij u te klagen over alles wat met de salon te maken heeft en waarvan zij denken dat het lastig of problematisch is. Aangezien zij in de frontlinie staan, zullen werknemers onproductieve uitgaven vaak als eerste opmerken. Laat zien dat u aan hun kant staat en dat u hun input waardeert, ontwikkel dan een plan om eerst de grootste uitgaven aan te pakken. U zult verbaasd zijn hoeveel tijd en geld u daarmee bespaart. U zult ook een gelukkigere staf en tevreden klanten hebben.

Gebruik Kapsalon Management Programmatuure en een POS Systeem

Goede kapsalon programmatuur en een kassasysteem zullen u tijd en geld besparen, omdat het transacties zal bijhouden en registreren terwijl ze gebeuren. Dit is vooral handig voor het verwerken van online transacties en creditcard betalingen voor uw salon. Sprekend uit ervaring, de voordelen van kapsalon Programmatuur wegen veel zwaarder dan de kosten, vanwege de tijd die u zult besparen. Dit is belangrijk voor het succes van uw bedrijf en uw eigen mentale gezondheid. U kunt roosters maken, boekingen bijhouden, uw productvoorraad controleren en zien welke stylisten hun targets halen, allemaal op één plek. Dit vermindert de stress van de dagelijkse bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat u zich meer op uw klanten kunt richten.

Kapsalon Inventaris

Onverkochte of verlopen producten leveren geen winst op. Het is belangrijk om voldoende voorraad te hebben voor verkoop en salonbehoeften. Aan de andere kant nemen producten ruimte in beslag. Te veel rommel kan er onprofessioneel uitzien en de veiligheid van de salon in gevaar brengen. Het is een evenwicht waar je voorzichtig mee moet zijn. Zorg ervoor dat u deze inventaris bijhoudt en vul deze alleen aan wanneer dat nodig is, om te voorkomen dat u ruimte in beslag neemt (die in een drukke salon snel vol kan raken) of afval creëert. Verspilde producten of overtollige voorraad kunnen gemakkelijk aan uw winstmarges knagen. Overweeg te investeren in programmatuur om producten met een hoge omloopsnelheid te volgen en uw bestellingen te beheren. U kunt zelfs een slimme bestelprocedure instellen, wanneer de voorraad het minimumniveau bereikt. Dit zal uw winst/uitgaven verhouding maximaliseren en onnodige verspilling elimineren.

Verminder Overbezetting

U kunt gebruik maken van plannings programmatuur om gaten tussen boekingen van afspraken te voorkomen, automatische bevestigingen en herinneringen te sturen, en eventuele downtime in uw salon op te vullen. Dit zal ook uw personeel vrij te nemen om zorg te dragen voor andere taken.

Maak Slim Gebruik Van Downtime

Als uw personeel niet bezig is met klanten, zorg er dan voor dat ze schoonmaken, voorraadorders plaatsen, content posten op de sociale media van de salon of helpen met andere dagelijkse taken.

Train uw Personeel in Nieuwe Vaardigheden

Op de lange termijn zal iedereen hier profijt van hebben. In het ideale geval weet al uw personeel hoe ze elke dienst moeten uitvoeren, hoe ze de kassa moeten bedienen of hoe ze iets moeten toevoegen aan de website van de salon. Dan kan iedereen invallen waar ze nodig zijn en hoeft u niet te veel personeel in te zetten. Bovendien doen ze waardevolle ervaring op voor hun cv.

Behoud uw Beste Hairstylisten

Vergeet niet dat rekrutering en opleiding geld kosten. Als u uw beste/ populairste stylisten kunt behouden, behoudt u ook de klanten (en de inkomsten) die ze binnenbrengen. De sleutel hier is een goede communicatie. Zorg voor een goede relatie met elke stylist en houd de werksfeer positief.

Verminder Administratief Werk

Heb je echt zoveel receptionistes nodig? Hoe zit het met iemand wiens hele baan is gewoon het beheer van de voorraadkamer en bestellingen? Kapsalon planning en management programmatuur kan de behoefte aan zoveel extra hulp elimineren. U kunt gemakkelijk toegang krijgen tot cijfers voor het bestellen van producten en het in evenwicht brengen van uw boeken. Veel jongere klanten geven er ook de voorkeur aan om online afspraken te maken in hun eigen tijd, en dit maakt het makkelijk voor hen.

Onderwijs Jezelf

Doe je onderzoek en leer hoeveel dingen kosten. Kijk of leveranciers kwantumkortingen op producten of voordeelplannen aanbieden. Leer welke kosten u later kunt declareren bij de inkomstenbelasting.

Maak Goed Gebruik van de Ruimte in uw Kapsalon

Vermijd rommel of verspilde ruimte. Het ziet er onprofessioneel uit en kan een veiligheidsrisico worden. Zorg er ook voor dat u elke serviceruimte maximaal benut. Een goede vuistregel is om één backwash te hebben voor elke drie service stations.

Gebruik Slimme Kapsalon Marketing

Dingen zoals e-mail marketing, salon loyaliteitsprogramma's en het aanmoedigen van klantbeoordelingen zijn een effectieve en goedkope manier om uw winstmarges te verhogen. U kunt ook stimulansen hebben voor klanten die u doorverwijzen. Natuurlijk kan dit alles gemakkelijk worden beheerd met behulp van salon marketing programmatuur.

Gebruik een kapsalon Kostencalculator

Gecombineerd met een kapsalon uitgaven spreadsheet, zullen deze tools u helpen om bewust en bovenop uw uitgaven te blijven. U kunt inkomsten en uitgaven in de tijd bijhouden en zien waar u het meeste uitgeeft. Vervolgens kunt u aanpassingen maken of onnodige uitgaven elimineren.

Maak een Budgetplan voor Financiële Uitgaven

Het kapsalonbudget dat u opstelt, moet zowel de financiële kosten als eventuele aankopen omvatten. Dit begint met de huur van de locatie, de kosten van een eventuele bedrijfsvergunning in uw staat of provincie, en de salarissen en lonen van uw werknemers. U zult ook rekening willen houden met belastingen. Zet altijd geld opzij voor belastingen, wanneer u de winst berekent. Zo hoeft u zich later geen zorgen meer te maken over een groot deel van de kosten. Overweeg een professional in te huren om je te helpen je belastingen in te dienen en je salons boekhouding door te nemen, zelfs als je liever je eigen boekhouding doet.

Conclusie

 

Een kapsalon runnen is niet goedkoop. Dat gezegd hebbende, kunnen saloneigenaars en -managers een gezonde winst maken als ze slim zijn en hun middelen goed gebruiken.

De truc is om oplettend te zijn en verspilling te elimineren: verspilde tijd, verspilde producten en verspilde moeite. Al deze zaken hebben een dollarwaarde.

De kosten van een kapsalon kunnen goed beheerd worden. Als u zorgvuldig budgetteert en goed communiceert met uw klanten en personeel, is het gemakkelijk om er bovenop te blijven zitten.

Rating: 5 of 5 - 1 votes