Zie Waarom Salons Over de Hele Wereld Vertrouwen op Zolmi

Geen credit card nodig om uw planning te maken & geen contract. U kunt op elk moment upgraden of annuleren.

Hoe Het Werkt

Boek overal
Afspraken Opgeslagen
in Uw Agenda
Afspraak Herinneringen
Verstuurd Naar Klanten
om No-shows te Verminderen
Afrekenen met de Klant
Inclusief Betalingen en
Toevoegen van Detailhandel
Follow-up
Klanttevredenheidsonderzoek
Verzonden Naar Klant
  • Gratis IOS & Android app
  • Geen Contract
  • Gratis Set-up
  • Klantenondersteuning

Heb je meer vragen over onze Salon Scheduling Software?

Hier zijn enkele antwoorden op uw meest gestelde vragen.

Is er iets te installeren?

Niets! We houden dingen eenvoudig bij Zolmi, maak gewoon je account bij ons aan en begin met het boeken van afspraken. Onze cloud-gebaseerde salon software oplossing biedt u altijd de meest up-to-date versie.

Hoe kan ik ondersteuning krijgen?

Klantenservice is het allerbelangrijkste voor ons. Wij zijn 7 dagen per week voor u beschikbaar en streven ernaar om binnen 4 uur te reageren. Als onboarding, live chat, e-mail en YouTube-video's om u te begeleiden. We hebben ook een uitgebreide help-sectie, zodat u snel antwoorden kunt vinden op de meest gestelde vragen.

Kunnen jullie de software voor mij instellen?

Ja, we kunnen uw salon software account voor u instellen. Dit is een premium service. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de Support Chat.

Zijn er contracten te ondertekenen?

Er zijn geen contracten te ondertekenen! U kunt zich abonneren voor zo lang als u wilt en het abonnement op elk moment opzeggen.

Zijn mijn gegevens veilig?

Bij Zolmi maken we van gegevensbeveiliging onze topprioriteit. Uw gegevens zijn uw gegevens (en niet de onze). Ons systeem maakt gebruik van SSL-beveiliging, en we hebben de meest geavanceerde firewalls voor onze hardware. Van alle gebruikersgegevens wordt regelmatig een back-up gemaakt in onze gecodeerde clouddatabase, die wordt gehost door Amazon Web Services.

Kan ik op elk moment opzeggen?

Ja, natuurlijk kunt u ons premium salon software abonnement op elk gewenst moment downgraden en annuleren. Vergeet echter niet dat je altijd toegang hebt tot onze gratis salon software als je je bedrijf wilt laten groeien en je salon op een slimme manier wilt beheren.