Een Eenvoudig Salon Afsprakenboek
met Functies Waar u van Zult Houden

Zeg vaarwel tegen het drukke werk en krijg terug waar u van houdt.

kapsalon

Kapsalons

We kennen de stress van het runnen van een drukke kapsalon; personeel, voorraadbeheer, salon marketing en niet te vergeten het knippen van haar! Met behulp van onze kapsalon software kunt u uw personeelsplanning, het boeken van afspraken en salon POS te beheren met een druk op een knop.

barbershop

Barbershop

Mannen houden van technologie! Zorg er dus voor dat uw klanten 24/7 online afspraken kunnen maken. Naast online afspraken maken, heeft onze barbershop software alle functies die u nodig heeft om een groeiende en drukke kapperszaak te runnen.

massagetherapeut

Massage Therapeuten

Ben je op zoek naar massagesoftware waarmee je SOAP-notities kunt toevoegen, diensten kunt specificeren voor vrouwelijke of mannelijke klanten en facturen kunt genereren voor verzekeringsmaatschappijen? Met onze massage therapie software, bent u in staat om al deze massage therapie specifieke functies te hebben.

nagelstudios

Nagelstudios

Wilt u de productiviteit van uw nagelstyliste en nagelstudio maximaliseren? Onze nagelstudio software heeft alle functies die u nodig hebt om een drukke nagel salon te runnen. Met onze nagel salon pos systeem, kunt u bijhouden detailhandel verkoop, maken terugkerende boekingen en accepteren boekingen online.

schoonheidssalons

Schoonheidssalons

Wilt u het beheer van de middelen van uw schoonheidssalon verbeteren en de verkoop volgen? Met onze software voor schoonheidssalons kunt u uw behandelkamers effectief beheren en met onze tools voor inventarisbeheer kunt u de detailverkoop en de inventaris bijhouden.

kuuroorden-en-medische-centra

Spa & Medische Spa

Op zoek naar spa software om klanten notities bij te houden en ervoor te zorgen dat u middelen zoals behandelkamers en apparatuur benut? Met onze spa management software kunt u aantekeningen van klanten toevoegen, middelen binnen uw spa beheren en dag en nacht online afspraken accepteren.